ISO 9001
ISO info
ISO 14001
ISO info
ISO 18001
ISO info

tel: +381 18 201120
office@komplast.rs

Kvalitet

ISO 9001

Sistem menadžmenta kvalitetom (QMS) je način na koji organizacija upravlja kvalitetom. Pri tome pod pojmom kvaliteta ne podrazumevamo samo kvalitet proizvoda već i kvalitet poslovanja u odnosima sa klijentima i dobavljačima kao i kvalitet same organizacije. Zahvaljujuci Standardu kvaliteta u svakom trenutku se moze imati uvid u svim procesima i aktivnostima pocev od nabavke, ugovaranja, realizacija proizvodnje do prodaje Kroz procedure, uputstva i zapise i njihovo popunjavanje povećava se svest zapošljenih o standardu kvalitetom jer odgovornost za kvalitetno obavljanje posla ne može da leži samo na rukovodstvu firme.


ISO 14001

Sistema menadžmenta zaštite životne sredine (EMS – Ecological Management System) je način da organizacija upravljala svim rizicima značajnih sa ekoloških aspekata životne sredine. Od organizacije se očekuje da sprovede politiku zaštite životne sredine kao i da utvrdi uticaje aspekata koji proizilaže iz realizacije proizvoda. Na globalnom nivou uvodjenjem EMS-a treba da poboljša uticaj organizacija ali i pojedinaca na životnu sredinu.


OHSAS 18001

Upravlja rizicima po zdravlje i bezbednost zaposlenih na radu OHSAS 18001 je način da organizacija eliminise rizike po zdravlje i bezbednost na radu. Svrha OHSAS-a je da se aktivnostima u okviru organizacije u kojima se javlja rizik po zdravlje i bezbednost zaposlenih, poštovanjem propisa po OHSAS-u predvidi mogućnost pojave rizika i njihova eliminacija ili smanji verovatnoće njihove pojave kao i način postupanja u kriznim situacijama (razne nezgode na poslu). Na takav način organizaciji upravlja rizikom.


Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam